21 år, mamma till Cornelia ♥

Tjäna pengar på att blogga – Adrecord.se

I samarbete med Adrecord.se

 


 

Vill du ta din blogg till en ny nivå? Börja tjäna lite extra pengar samtidigt som du tipsar om grymma sidor och produkter? Då är Adrecord det självklara valet. Adrecord är ett nätverk som arbetar med affilatelänkar, vilket är ett sett av onlinemarknadsföring. Det innebär att du tjänar pengar på klick och beställningar som görs via dina länkar du skapat till hemsidor, klädesplagg, accessoarers och så vidare som du sen delar med dig av till dina läsare och följare. Det bästa med affilatelänkar är inte bara att personen bakom inlägget tjänar pengar, utan att det är så himla enkelt att klicka sig in på ett plagg eller en sak man tycker om och vill veta mer om eller handla!

Adrecord har lång erfarenhet inom affilatemarknadsföring, de hjälper dig med att skapa de perfekta programmen och relationerna för just dig och de har ansvar för all teknik, ekonomi och support. De lanserade sin sajt år 2010 och arbetar sedan dess varje dag med att bli bättre och att följa utvecklingen inom branschen som växer varje dag.

 

 

12558

 

En av mina favoritbutiker online som finns hos Adrecord är Kids Brand Store, en onlinebutik som säljer märkeskläder och accessoarer för barn. Den finns många fina märken som t.ex. Ralph Lauren, Barbour och Levis. Det bästa med märkeskläder är att de oftast håller väldigt hög kvalité på plaggen! Här nedan ser ni mina favoriter från Kids Brand Store med märket Gant. Inlägget är i samarbete med Adrecord.

 

kids

 

  1. HÄR. 2. HÄR. 3. HÄR.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats