21 år, mamma till Cornelia ♥

Slut på ledigheten

En kall men mysig promenad med mina favoriter. 💞

Nu är det slut på det roliga! Imorgon börjar jobb och dagis som vanligt igen..☺️ Jag hade gärna varit ledig några veckor till haha, men det är ju skönt med rutiner också. Men det sker iallafall en förändring, för som jag sagt tidigare så går jag imorgon ner till att jobba 80% istället för 100. Så det känns riktigt bra och välbehövligt. Jag tror att det kommer bli kanon och göra väldigt mycket för mitt välmående. Så jag kommer nu att sluta klockan 13.40 varje dag. 😀 Dagarna kommer bli mycket längre, få mycket mer tid med min lilla prinsessa om dagarna samt att jag hoppas på att det resulterar i att jag blir mindre stressad, piggare och gladare. ☺️ Det blir nog toppen det här! Hoppas ni haft en härlig helg.

KRAM. 🌸

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats