21 år, mamma till Cornelia ♥

Redo för dagis


Lilla loppan imorse. 👶🏼💕 Redo för dagis med sin söta ryggsäck och snutten i högsta hugg. 😀 Det var lite tårar vid lämningen idag, men det gick över på några sekunder. 💗 

Idag är det underbart väder ute. 😍☀️ Strålande sol, men dock inte jättevarmt. Men det är skönt med lite solsken efter några dagars regn och rusk. Idag har jag inte så mycket planerat under dagen, jag ska vara hos tandläkaren kl 11, posta ett paket och köpa flyttkartonger. Sen ska jag hem och börja packa lite smått. 😊 Jag hoppas på att hinna ta en liten powernap också innan jag ska hämta Cornelia på dagis, för idag är jag helt slut. 😴 Hoppas ni har en bra dag!

KRAM. 🌸

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats