21 år, mamma till Cornelia ♥

Ny vecka med fullt upp


Hej på er! 😀 Jag har precis kommit hem, jag lämnade Cornelia på dagis strax efter 9 sen åkte jag och jobbade i 1,5h. 😊 Nu är jag hemma och ska plocka och städa hemma, hinna namna några av Cornelias plagg som ska till dagis, och äta lunch innan jag ska tillbaka och hämta henne vid 13 om allt går bra. 😀💕 


I helgen har vi haft fullt upp med renovering av Cornelias nya rum och att flytta ner grejor dit. Denna vecka kommer vara minst lika hektisk. Hela veckan så fortsätter inskolningen på dagis, imorgon ska jag på möte, byta till sommardäck på bilen och Cornelia ska till tandläkaren. 😊✨ Sen måste vi börja packa och fixa i lägenheten under veckan, för på lördag ska vi flytta! Hoppas ni får en bra start på veckan. 🌷

KRAM. 🌸

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. elin

    Du verkar ha fullt upp! haha. Nej vad coolt! Då bor vi nog ganska nära varandra också då jag också bor ganska nära pizzerian<3

stats