Alice Lilja ♥

Mål för 2017

Busen här om dagen när vi var ute på promenad. ?


Hej på er! 2017 började segt på bloggfronten. Jag har verkligen haft noll inspiration, lust och vilja till att blogga som jag gjorde förut. Jag har lagt ribban så högt, att leverera 3 bra inlägg om dagen. Men det funkar inte längre för mig, dels för att jag inte har någon inspiration, men också för att jag inte har den tiden. 

Jag vill inte slänga upp 3 halvbra inlägg med tråkiga och suddiga mobilbilder varje dag bara för att uppdatera, nej jag vill kunna leverera bra och välskrivna inlägg med fina bilder! ? Därför kommer jag nu göra en förändring för mig själv, för att få tillbaka inspirationen och för att inte få motsatt effekt för att jag känner mig tvingad. Nej, så från och med nu har jag som mål att kunna leverera minst 3 bra inlägg i veckan, och för mig just nu känns det som ett rimligt mål! Blir det sponsrade inlägg ska jag försöka få upp ett extra ”vanligt” inlägg utöver det. 
Så ja, jag ville bara uppdatera er lite om läget. ? Så nu vet ni mina planer och hur det ligger till! 

KRAM. ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jasmine

    Hoppas att du hittar motivation och så igen, men känn ingen stress! Bloggen finns kvar och att läsa tillbaka på tråkiga inlägg, de vill du inte 😛

stats