21 år, mamma till Cornelia ♥

Jag vill vara gravid igen


Alltså åh vad jag saknar att vara gravid när jag tittar på gamla bilder. 😍 Det var så himla mysigt! Man såg magen växa, fick åka på ultraljud och titta på bebis, känna alla sparkar både utanpå och inuti magen, vara ompysslad hela tiden och den eviga längtan efter att få träffa sin skatt. 👶🏼💕 Jag vill absolut bli gravid igenom någon gång i framtiden, men det kommer dröja ett par år tills dess. ☺️ Men åh vad jag saknar magen och känslan! Jag har aldrig känt mig så vacker i min egen kropp som när jag var gravid. 👸🏼 

Är det någon här inne som är gravid nu? 😍 Eller som kanske planerar att bli gravid? 😏

KRAM. 🌸

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats