21 år, mamma till Cornelia ♥

Glimtar från vårt hem

Nu är jag äntligen färdig!! 😱 Jag har grovstädat hela lägenheten och allt som hör till det. Det var jobbigt, men åh vad skönt det är nu efteråt när allt glänser. 😀✨ Ni har ju inte sett så mycket från vårt hem, så jag tänkte jag visa er lite små glimtar. ☺️💕 


Denna tavlan är den bästa tavla jag äger. 😉 och jag har faktiskt gjort den själv! 

En liten hörna med Cornelias fina kista hon fick på sitt dop. 👶🏼

Ett hörn i vardagsrummet. 🌸

Ett av våra tre rådjurshuven som sitter på väggen, jag har målat och stenat den själv. ☺️

Detta är det första man ser när man kommer in till oss. 😀 Det är bänken i hallen. 

Ett hörn i “mellanrummet”, byråer med massa fina saker på. 🙊💕

Vårt sovrumsfönster ✨

Cornelias sovhörna bredvid vår säng. 👼🏼 Det blev så himla trångt i vårt sovrum nu när vi var tvugna att byta till spjälsängen (som också ska sänkas idag) 😩 Men så får det vara. ☺️ Längtar så tills vi flyttar till hus. 😍 

Jag märkte nu att jag bara tog kort på typ allt rosa haha. 😆 Jag älskar rosa och har mer än gärna rosa detaljer. Men på senaste tiden så har jag faktiskt börjat tröttna lite på att ha det i alla rum, så när vi flyttar sen så ska det endast få vara rosa i Cornelias rum samt mitt (jag kommer ha ett eget rum för mina kläder, skor, väskor, smycken osv. 🙊) rum. 😉 

KRAM. 🌸

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats