21 år, mamma till Cornelia ♥

En bra helg är snart slut


Igår hade jag och min kärlek lunchdejt på pinchos. 💏 Det var sååå himla gott! 😍 Jag älskar verkligen pinchos. Det är både väldigt mysigt där och himla god mat. Det var mysigt att få till en liten dejt också. 💓

Hel har gått jättesnabbt och är snart slut. Men vi har hunnit med mycket och haft en jättebra helg! 😀 Vi har bland annat köpt en ny vagn och ett nytt köksbord, jag har varit iväg på en liten shoppingrunda med Ida, vi har bakat lite inför kalasen nästa helg och så har vi ätit mycket god mat och myst hemma. 🙊💕 

Nu är det kväller, Cornelia sover och jag håller på att laga mat. Kött och sötpotatis-pommes blir det. 😍 Jag skulle verkligen kunna leva på sötpotatispommes, sååå himla gott! Så det ska vi äta framför kvällens avsnitt av farmen. 💫 hoppas ni haft en jättebra helg! 

KRAM. 🌸

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats