21 år, mamma till Cornelia ♥

Nyx soft matte lip cream

 
Detta liquid lipstick från Nyx kommer i så himla många olika färger! 🙂 Det är underbara färger allhop, men mina favoriter är de två högst upp till höger. 😀 Dom har en supermjuk formula och sitter bra på läpparna. Det blir matt och är inte alls kladdigt. Stor hiss och ett bra tips om ni letar efter liquid lipsticks som är bra, och till ett bra pris!
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  Jag har ett sånt, dom är såååå snygga! 😍 dock torkar mina läppar ut så fort när jag har det så har knappt använt det 🙁

 2. Anonym

  Dem här har jag hört väldigt gott om och jag skulle mer än gärna vilja testa ett av alla dessa färger 😀
  Håller med om favoriterna, men gillar även den som är lite ljusare bredvid också 😀

  Sv; ja, det är väldigt härligt med lite nya klackskor! Hoppas att jag får hem dem snart 😀

  Haha ja, visst! Vad roligt, vi inspirerar varandra hehe 😀

stats