21 år, mamma till Cornelia ♥

Shopping från Bikbok!

 
 
 
 
Detta fick jag med mig från Bikbok idag, två jättefina peplum toppar med olika tryck, en snyggt linne och ett par jättesköna och snygga militärgröna jeans. Såå nöjd! Ska lägga undan dehär till våren tänkte jag då det är lite mer vårfärger, men jag älskar allt och länktar tills jag kan använda det tillsammans med en snygg skinnjacka och snygga skor!
 
Jag och mitt hjärta och Rasmus åkte även iväg till Marieberg förut, då handlade jag lite mer. Men det blev mest grejor till huset och sen storhandlade vi på Citygross! Men de grejerna kan jag visa imorgon för nu ska jag krypa ner i sängen och gosa med min kärlek och sen sova! Natti på er ♥
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats