21 år, mamma till Cornelia ♥

Vi har börjat med Viktväktarna!


I måndags startade vi med en ny livsstil, nämligen Viktväktarna! 😀 Jag kände att det var dags att ändra kosten samt att få en kickstart till att börja gå ner i vikt. 😊 Jag har ca 5 gravidkilon kvar jag vill gå ner, och gärna ytterligare 5 kg till. 

Varför vi just valde Viktväktarna är för att det är helt vanlig mat! Det är ingenting i kosten som man utesluter, utan man äter “vanlig” mat bara att det är betydligt mycket fettsnålare produkter man använder än vanligtvis. 😊 Hittills så har vi varit jättenöjda, maten smakar jättebra och det finns SÅ mycket superbra och enkla recept. 😀 Jag tror stenhårt på att Viktväktarna verkligen kommer bli vår nya långvariga livsstil och att det kommer göra susen. 😊 

Ni kommer självklart att få följa med på denna resa! Jag kommer skriva om vad vi äter för mat på veckorna, recept och tips. 😀 Ni kommer också få ta del av min viktresa. SÅ nu kör vi! 👊🏼💪🏼 

KRAM. 🌸 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats