21 år, mamma till Cornelia ♥

Vardagen rullar på

Jag försöker finna inspiration till att uppdatera här, men det har varit en liten svacka nu. Och det är främst för att vardagen ser exakt likadan ut varenda dag. Jobb och dagis, hem och laga mat, fixa, träna, mysa i soffan och sova. 😄 Det är verkligen våra dagar måndag-fredag haha! Sen på helgerna passar man på att umgås, träffa vänner och familj, och allt där emellan. Det blir helt enkelt mycket mindre att blogga om när man inte är mammaledig längre. 😉

Men jag har ju fortfarande samma intressen och passioner, så jag ska försöka komma igång så mycket som möjligt. 😍 Mitt mål har ju alltid varit minst 3 inlägg i veckan, och det lyckas jag ju faktiskt oftast med. 😉 Men imorgon är det äntligen helg igen!! Så skönt, denna veckan har varit seg. 😩 Jag och Linus ska på julbord tillsammans med hans jobb och Cornelia ska sova hos morfar o bonusmormor. 💗

KRAM. 🌸

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats