21 år, mamma till Cornelia ♥

Torsdag


Nu är det torsdag igen. 😊 Julen och allting sådant är förbi. Vi har haft en underbar jul med familj och släkt. ❣️ Massa mys, god mat, fina presenter och allt där emellan! Det kunde inte blivit en bättre första jul för Cornelia. 👶🏼💫 

Men nu är det slut på julen och den vanliga vardagen är tillbaka! Det är skönt, samtidigt som jag känner mig lite stressad inför det nya året. Vi måste bestämma oss när och vart Cornelia ska börja på dagis, när hon ska skolas in osv. Och när vi bestämt det, så måste jag komma på vad jag ska göra?! Jag måste söka jobb, eller plugga? Jag har ingen aning just nu och det är det som gör mig stressad. 😪 Vi får se helt enkelt. 

Idag är vi hemma och myser iallafall. 😊 Tvättkorgen är överfull, så den måste jag ta tag i. Men sen efter lunch kommer Amanda hit och hälsar på en sväng. 😀 Så det ska bli kul! Sen när Linus kommer hem ifrån jobbet ska vi åka iväg till Örebro för att titta på en ny bilstol till Cornelia, hoppas det finns något på rea. 😏 Det är ju så sjukt dyrt med en bilstol. 😵 Så jag hoppas på ett kap! Hoppas ni har det bra, och får en fin dag! 

KRAM. 🌸

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats