21 år, mamma till Cornelia ♥

Se sig själv i spegeln


Cornelia kan verkligen sitta framför spegeln hur länge som helst, prata med sig själv, leka och skratta haha. 😀 Så roligt att titta på, som att hon leker med en kompis. 🙊

Måndag och ny vecka idag. ☺️ Vi har bara myst nu på morgonen framför tven. Snart ska vi förmodligen träffa Melanie och Kelly en sväng, så får vi se vad vi hittar på. 😀 Jag behöver iallafall åka till Apoteket för att handla lite nödvändiga saker. I eftermiddag ska jag fylla på mina fransar och ikväll ska jag ha telefonmötet om mitt nya företag jag ska starta!! 😍 Är så himla taggad!! Hoppas ni får en bra start på veckan!

KRAM. 🌸

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats