21 år, mamma till Cornelia ♥

Ny vecka, nya tag


Hej på er! ☺️ Jag har varit frånvarande från bloggen ett par dagar. Inspirationen och orken har verkligen varit på bott. Plus att jg har haft så mycket annat för mig! Men nu är det en ny vecka, och vi har nya tag. 😀💕


Solen skiner idag, så himla härligt! Dock är det väldigt kallt. ❄️ Så hittills idag har vi myst inne, jag och loppan. 👶🏼 Nu ligger hon och sover middag, så jag ska sätta mig och kika runt lite på datorn. 😀 Jag har kommit in i värsta shoppingmoodet att shoppa till mig själv! 😍 När det var black friday beställde jag hem ett stort paket med 10 plagg och 1 par skor, så det väntar jag på med spänning!! Så nu tänkte jag kika om jag hittar något mer skoj, för idag är det ju cyber-måndag. 😉 Har ni fyndat något i helgen? 😀

KRAM. 🌸 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats