21 år, mamma till Cornelia ♥

Ny vecka – ett nytt kapitel


Två bilder från helgen när bästa gammelmormor och gammelmorfar kom förbi och busade lite. ☺️✨  Två fantastiska människor som jag är så himla glad över att vi har i våra liv. 💕

Hej på er! 🌷 Måndag och ny vecka igen (så startar jag alla mina inlägg på måndagar haha!) 😀 Idag började en ny utmaning för mig! Jag har tagit hjälp av en online PT, så i 12 veckor kommer jag att köra på ett stenhårt kost- och träningsschema som är utformade efter mina individuella mål och det jag vill uppnå under dessa månader. ☺️ Jag är SÅ taggad och kommer köra 110% varenda dag för att lyckas nå mina mål. Idag var första dagen, och det känns toppenbra. 😀 Jag ligger redan i sängen och är helt slut i kroppen efter kvällens träningspass på gymmet med mamma haha. 🙊 Men det ska bli riktigt spännande att se vad som händer både utanpå och inuti kroppen under denna tid, let’s goooo! 😀 Hoppas ni också haft en bra start på veckan finisar!
KRAM. 🌸 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johan

    Hh, självinsikt och lite distans till sig själv är bra 😉
    Tänker på det föesta där om måndagsinläggen 😛

    SV: Åhmen tack så mycket! Va kul att ideon uppskattades! Jag hoppas även att du kanske åtminstone blev lite inspirerad av den? Jag blev iaf det av ditt det här inlägget 🙂

stats