21 år, mamma till Cornelia ♥

När olyckan är framme


Hej på er. 😀 Imorse klev vi upp strax innan 8. Vi myste och busade på golvet som vanligt. Sen så ser jag att det skett en olycka, Cornelia har bajsat ner heeela sin rygg. 😩 Så det var bara att riva av henne pyjamasen och starta morgonen med ett bad. 😌 Det klagade hon dock inte på, hon älskar ju att bada. 😀💕 
Utöver det har vi hittills idag inte gjort någonting vettigt. Plockat undan lite och gått på nappjakt haha. De där jädra napparna måste ha fötter, för varje dag försvinner varenda en. 😜 Vi lyckades iallafall hitta 4/5 stycken, så nu borde vi klara oss en stund haha. 😊 Annars idag så blir det bara en mysdag hemma! Det är ju fredag. 😍 Imorgon är det ju nyår också! Då ska vi åka iväg och spendera kvällen hos Nina, Stefan och Nellie. Det ska bli superkul och mysigt. 😀 hoppas ni får en fin fredag! 

KRAM. 🌸

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Hej! tog ni mässling vaccin inför er resa till gran canaria? vi ska åka dit i slutet på månaden och ska ta mässlingvaccin till min 7 o halv månaders dotter imorgon och funderar av och till om jag ska ge det eller inte.. Tacksam för svar!!

stats