21 år, mamma till Cornelia ♥

Jobb, fransar och hår


God förmiddag på er! 🌷 Idag var Cornelia väldigt trött och grinig trots att hon sov till 7, så jag gick och la henne vid 10 och hon somnade på 2 sekunder. Hon håller på att få lite tänder, så jag tror att det beror på det. 💓
Nu har jag har precis fotat lite olika produkter som ska läggas upp på sociala medier, så roligt är det. 😍 Vi vaknade dessutom till ett jätteroligt bud idag! Ni ska få se senare. 

Jag känner mig så grå och tråkig just nu. Jag behöver fylla på mina fransar, och det ska jag göra på fredag. Jag behöver också boka en tid hos frisörer för att göra en total vår-makeover på håret!! Så henne ska jag ringa idag och boka en tid. 😊 Just nu har jag världens största utväxt blandat med världens tråkigaste toner på längderna. 😖 Så det behövs verkligen en uppfräschning. ✨🌷 

KRAM. 🌸

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats