21 år, mamma till Cornelia ♥

Imorgon börjar jag jobba!


Japp, ni läste rätt! 😀 Imorgon ska jag göra mitt första jobbpass på nästan ett helt år! Det är verkligen med skräckblandad förtjusning. 🙊 Jag ska börja jobba på min pappas företag och städa! Så till att börja med kommer jag nu jobba två kvällar i veckan, måndag och onsdag. Det är endast 4-5 timmar per kväll, så det är alldeles lagom till att börja med. 😊 För jag ska ju fortfarande vara hemma och vara mammaledig på 100% fram tills Cornelia börjar dagis, men det ska bli kul att börja jobba lite smått iallafall. 😀

Så det kommer bli lite annorlunda. Men det ska faktiskt bli väldigt skönt att börja komma ut lite och tjäna pengar. ☺️ Och det är ju bara ett par timmar i veckan. 😀 Så det blir nog superbra! Nu har jag helt plötsligt massa bollar i luften, både ett företag, alla sociala medier och så börja jobba “som vanligt”. Men det ska bli kul! 

KRAM. 🌸

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats