21 år, mamma till Cornelia ♥

Hot or Cold


Twistshake har kommit ut med en Hot or Cold flaska. 😍 (termos!) Den är för det första sjukt snygg! 😱 Och superbra! Den rymmer 420ml vätska, och flaskan håller vätskan kall eller varm i upp till 10 timmar! 😀
Vi har hunnit använda den några gånger när vi varit iväg, och den är verkligen helt suverän. 😍 Den håller verkligen vad den lovar och funkar hur bra som helst. 💕 
I sammarbete med Twistshake så får ni 20% rabatt på hela sortimentet med koden alicelilja20! ☺️ HÄR har ni direktlänk till hemsidan. 😘 Inlägget är i samarbete med Twistshake. Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Days by Johanna

    Ja vi mammor är verkligen superhjältar!

    Ja jag tar aldrig åt mig när någon kommenterar anonymt, för jag tycker man skall stå för vad man säger och jag svarar aldrig på dem heller, för ofta är mejlen hittepå! Men jag gör gärna så som jag gör, “hänger” ut den genom ge svar på tal, om det är något jag känner är värt mödan.

stats