Höst på riktigt  | 21 år, mamma till Cornelia ♥

21 år, mamma till Cornelia ♥

Annons

Höst på riktigt 


Nu har det verkligen blivit höst. 🍁🍂 Och det är ju så himla vackert ute nu med alla fina färger. 😍 De dagarna det inte blåser eller regnar är hösten verkligen vacker och mysig! 

Idag är det tisdag! Jag har vilodag från gymmet, har varit och veckohandlat och nu vill jag bara att denna dagen ska ta slut. För imorgon efter jobbet ska jag åka och hämta hem min nya biiiiil!! 😀 Woho så kul! Jag är så himlans nöjd med mitt köp! Jag ska visa er när jag hämtat hem den. ☺️ Nu ska vi kika på hela Sverige bakar och äta propud haha. Hoppas ni haft en toppendag! ✨


KRAM. 🌸

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats