Alice Lilja ♥

Hjälper mamma julpynta


Igår satte vi igång att julpynta. 😀 Vi åkte ju och handlade lite juldekorationer här om dagen, så igår satte vi upp allting. ☺️ Det är mest köket som fått sig ett jullyft, men det blev himla mysigt och fint. 😀 Cornelia skulle självklart hjälpa mamma att sätta upp stjärnor. 😉

Idag är det torsdag! Snart helg igen. 😍 alltså veckorna går så himla fort!! Jag hinner inte med. Idag kommer Ida och hämtar oss strax efter lunch, då ska vi åka in till Marieberg en sväng och förhoppningsvis shoppa lite. 😀✨ Jag behöver hitta ett par nya vita leggings till Cornelia, och en födelsedagspresent till Linus! Han fyller ju år om två veckor. 🙊 Sen senare i eftermiddag ska jag fylla på mina fransar. Och ikväll blir jag och Cornelia ensamma en stund, för Linus ska ha grabbkväll hemma hos en kompis. ☺️ Men förhoppningsvis kommer hon sova, så jag kan äta mat och kolla på serie i lugn och ro. 😏 hoppas ni får en fin dag! 

KRAM. 🌸

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats