21 år, mamma till Cornelia ♥

En härlig dag 


Vi har haft en sån bra dag idag. 💜 Cornelia vaknade utan feber imorse, men hon har varit snorig och lite trött. Men hon har varit på bra humör hela dagen och vi har lekt, pysslat, myst i soffan och bara varit. ☺️ Det har varit en underbar dag faktiskt. 😍 Att få en hel dag tillsammans bara jag och lillan är så himla mysigt ibland, jag tar vara på dessa dagar så mycket. ✨💕 

Just nu ligger jag nyduschad i sängen och ska strax sova. Under kvällen har jag varit iväg på ett träningspass, sen när jag kom hem kikade jag på idol. ☺️ Men nu går ögonen snart i kors haha, så dax att sova. Imorgon har jag och Cornelia dock sovmorgon, för vi ska till BVC för 1,5års-kontroll på morgonen innan jobb och dagis. Spännande! 😀 Hoppas ni haft en bra dag! 


KRAM. 🌸

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats