21 år, mamma till Cornelia ♥

En del av produkterna jag säljer


🌱Mudmask: Lermask som absorberar döda hudceller, överflödig olja och andra orenheter med sin finfördelade lera av havsalger. Har en tendens att funka bra på även bristningar, ärr och acne! 

☕️Tegreen: Kapslar som är gjorda på grönt te som förstärker kroppens eget försvar mot effekterna av fria radikaler från föroreningar, stress, rök och gifter. en kappsel innehåller ca 7 koppar grönt te. Ökar ämnesomsättningen och ger energi.

👸🏼 Hair mask: En fantastisk hårmask som träningen in i håret och djuprengör och tredubblar hårstråets styrka! Förhindrar kluvna hårtoppar och att håret går av, samt att den mjukgör håret och gör det lätthanterligt och blankt i upp till 7 dagar. ✨

👄 Whitening toothpaste: Bleker dina tänder helt naturligt (alltså inget blekningsmedel) till dess naturliga vitaste nyans. ✨ Bekämpar plack, tar bort fläckar och förhindrar karies. 🙌🏼

💦Moisture Mist: Ger din hud, hår och kropp en snabbt uppfräschning! Kan även användas som setting spray till sminket.

💆🏼Polishing Peel: Denna mask är en exfolierande kräm som kliniskt bevisat sig motsvara en professionell yttre hudslipning. Den polerar och mjukgör huden samt avlägsnar döda hudceller!

💄💋Contouring Lip Gloss: Läppglans som stimulerar kollagenproduktionen i läpparna och ger kontur åt läpparna, med fokus på amorbågen! UTAN stickningar i läpparna! Inom en månad bör man få fin effekt vid kontinuerlig användning.

👀Curling Mascara: Vår mascara som med sin svängda borste är utformad för att separera fransarna och ge dem extra längd utan klumpar. Denna tillsammans med vårt fransserum har visat otroliga resultat.

👸🏼 Beauty Boxen: innehåller alla dessa produkter ovan, förutom hårmasken, och sälj till ett kraftigt rabatterat pris. ✨

Detta är storsäljarna, men en bråkdel av alla produkter jag säljer i min shop. ☺️💕 Just nu har jag 20% på HELA sortimentet fram tills ikväll klockan 18! Så är det något ni är intresserade av, skicka iväg ett meddelande till mig på min sida. 💌

HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR är min sida! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats