21 år, mamma till Cornelia ♥

Egendesignade böcker – Min första ABC-bok

Samarbete


Cornelias första ABC-bok. ✨🌷 I samarbete med Solentro har jag fått designa en helt egen bok! Och jag valde att göra en ABC-bok till Cornelia. 😀 Jag har gjort exakt hela boken själv, med alla bilder och texter. ☺️ Och jag är SÅ nöjd! 😍 Kvalitén är fantastiskt fin, och boken blev verkligen så bra som jag hade hoppats på. 💓 Det tog en stund att göra för att få den perfekt, men slutresultatet blev så himla bra. Det ska bli kul att få ge Cornelia denna, att hon ska få lära sig alfabetet med sin helt egna ABC-bok. 🙊💕  

Hos Solentro kan du skapa vilken bok du vill! En fotobok, minnesbok, bröllopsbok och allt annat du kan tänka dig. ☺️ Man designar den precis som man vill, det är bara kreativiteten som sätter gränser. ✨ inlägget är i samarbete med Solentro


KRAM. 🌸

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats