21 år, mamma till Cornelia ♥

Detaljer i barnrummet


Igår möblerade vi om massor hemma! Jag ville ha mer yta och ändra om lite bland möblerna. ☺️ Det blev toppenbra och jag är så nöjd. 😍 Att möblera om hemma kan göra så mycket, det känns som ett nytt hem. 🙊 Jag passade också på att fixa lite i Cornelias rum, och ta kort på dessa fina detaljer som jag älskar. 😍 Både tavlan och de små dockorna kommer från Vanimeli och är så himla fina. 💕 Vill ni handla därifrån, använd koden ALICE30 för 30% rabatt på alla konsttryck, eller koden ALICELILJA15 för 15% rabatt på resten av sortimentet. 😙✨

KRAM. 🌸

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. elin

    Sv: Jag har skrivit ut varför men det var för väldigt längesedan , flyttade hit på grund av jobb och pojkvännen främst , men också för att jag så småningom vill börja plugga<3

    Så fin tavla!<3

stats