Alice Lilja ♥

Den lilla tjuven

Godkväll. ✨ Jag ligger i sängen och ska alldeles strax sova, jag är helt slut efter den här veckan. Den har känts sååå himla lång verkligen. Men idag är det äntligen fredag! ? Jobbdagen idag gick väldigt fort iallafall, jag har enbart hållt på med nya grejer idag och det är ju alltid väldigt spännande och får tiden att rulla på. ☺️ Efter jobb och dagis åkte jag och Cornelia hem till mormor och moster en sväng, åt lite mellis och umgicks. Sen när vi kom hem var det en liten tjuv som snodde min choklad-proteinbar medans jag hängde tvätt haha. ? Så hon var nöjd iallafall! Imorgon ska jag ta en (förhoppningsvis) lååång sovmorgon och njuta av att det är helg. ?

KRAM. ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats