21 år, mamma till Cornelia ♥

Den bästa känslan


Godkväll. 🌷 Hoppas ni haft en bra dag! Jag har haft en okej dag trots att jag är hemma och är sjuk. ☺️ Jag lämnade Cornelia på dagis imorse vid halv 9, sen dess har jag mestadels legat i sängen och tittat på en ny serie hela dagen. Jag har dock hunnit att plocka undan lite hemma också. Sen hämtade jag henne vid 14, hämtade ut ett paket och åkte hem och myste. 💗 Och bilden, alltså ni som är föräldrar förstår känslan i bilden. När ens barn kommer springande mot en och hoppar in i ens famn. Den finns inget som slår det! 😍

Nu ikväll har jag och Linus ätit thaimat och nu har vi hyrt en film på viaplay vi ska kika på. Jag blir hemma imorgon också, men hoppas jag är fit for fight på fredag och kan jobba. 😀
KRAM. 🌸

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats