21 år, mamma till Cornelia ♥

Dagens Cornelia


Lilla loppan idag. 👶🏼💕 I en superfin klänning från next. ☺️ Är hon inte världens sötaste? Jag smälter! 😍 Att hon är min alltså, kan inte förstå. 💕 

Dagen idag har gått sjukt sakta haha! Cornelias moster Irma kom hit efter lunch och spenderade hela eftermiddagen här ända fram tills klockan 18 när Cornelia skulle sova. ☺️ Dom har lekt och busat i flera timmar så båda två var helt slut haha! Cornelia somnade på två sekunder när jag nattade henne. 🙊💕

Nu ikväll kom Simon hit, han köpte med sushi till honom, mig och Linus. Så vi har ätit sushi och kollat på en film, som var jättebra! 😀 Nu är jag så himla trött. Så vi ska ligga och titta lite tv innan jag ska hoppa in i duschen och sen sova. ☺️ Hoppas ni haft en fin dag!

KRAM. 🌸

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats