Alice Lilja ♥

Babyshower

Idag hade vi bjudit hem min fina vän Nina och hennes familj på fika, och så överraskade vi henne med en babyshower! ?✨? Hon hade inte anat något, så det blev verkligen lyckat och så roligt! ? Massor med fina presenter hade jag knåpat ihop, och jag måste tacka alla fina företag som varit med och bidragit och hjälpt till att få denna babyshower helt perfekt. ?

Nu längtar vi efter att få gosa med lilla bebisen i magen. ?? Tack för en mysig eftermiddag min vän, och för att vi får äran att ha er som vänner! ??

En sovorm från fina @sovamedormar på instagram. Kudde från Giftstory, där det finns jättemycket och fina gåvor till dop, nyfödda och babyshower bland annat.

Babygym från Köpbarnvagn.jtårta och ljus från PinknBlue. Blöjtårta HÄR och ljus HÄR. Temperaturband, flaska och halkmattor från Everydaybaby.

g src=”https://storage.googleapis.com/gcp-vimedbarn-production/sites/8168/2017/12/img_8032-4.jpg” class=”size-full wp-image-2146629924″ height=”683″ width=”1024″> Klistermärken och napphållare från @stolsdynan på instagram. ✨

Kläder från Breden kids.

Babynest från @lillstrumpa på instagram.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats