21 år, mamma till Cornelia ♥

Årets första snö

Imorse vaknade vi upp till ett vinterland. ❄️ Den första snön har kommit, och väldigt mycket också! ☺️ Jag är absolut inget fan av kyla, men det är något som är väldigt mysigt med snön ändå. Så efter middagsvilan och lunchen så gick jag och Cornelia ut och åkte pulka. 😀 Medans Linus fick byta till vinterdäck på min bil. 😉 Hon tyckte det var sååå kul! Jag fick springa många gånger upp och ner för den lilla backen vi har på baksidan. 😂

Nu får snön gärna ligga kvar en stund och inte bli till slask på en gång, då får man lite mer julkänsla och vill börja julpynta. 🙊 Jag måste dock hitta några fina ljusstakar till fönstrena i vardagsrummet, silver ska dom vara! Hojta till om ni vet några fina. 😀

KRAM. 🌸

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats