21 år, mamma till Cornelia ♥

Svar på frågestunden

 
♥ Varför började du blogga och vad är målet med din blogg?
Svar: Oj jag började nog blogga för att ha någonstans att lägga upp alla mina bilder jag tar, dela med mig av min vardag samt att det är roligt att kunna titta tillbaka på senare. 😀 Jag har inget speciellt mål, det är en hobby. 😀
 
♥ Vad var du mest nervös/rädd/orolig över under graviditeten?
 
Svar: Jag tror inte att det var något jag tänkte på mer eller mindre, visst var man orolig för att något skulle gå snett men jag var nog faktiskt rätt lugn av mig ändå och försökte njuta av det! 
 
 
 
♥ Var det något som du verkligen inte trodde skulle vara på något sett?
Svar: Menar du med att vara gravid? Isåfall så tycker jag att det var mycket enklare än jag trodde! Jag hade verkligen en drömgraviditet, mådde bra hela tiden och klarade av att göra saker som vanligt så det var riktigt skönt. 😀 
 
♥ Tänker ni att Cornelia ska få något syskon?
Svar: Det är ingenting vi har planerat nu iallafall, det får framtiden avgöra. 😉 
 
 
♥ Vilka är dina favoritbloggar och varför?
Svar: Oj, jag läser faktiskt inte alls många bloggar förutom mina vänners! Men de jag läser ibland är Gabriella Joss och Paulas och dom är roliga att läsa för dom har väldigt lika liv som mig själv. 😀 
 
♥ Hur träffades du och din kille?
Svar: Kort och gott: Linus började följa mig på instagram, jag kollade in hans profil och tyckte han såg intressant ut så jag addade honom på snapchat. Där började vi prata lite smått, sen en dag frågade han mig ifall jag ville följa med honom och åka fyrhjuling, jag sa självklart ja och det var första gången vi träffades. Det var jättemysigt och han var så himla underbar, och sen dess har det varit vi. 
 
 
 
 
♥ Vad är den största skillnaden i ditt liv sedan du blev mamma?
Svar: Man kan inte vara lika spontan, man har en liten man måste vara med jämt, man kan inte städa/duscha/sova när man vill, det är nog den största skillnaden. 🙂
 
♥ Vart skulle du vilja resa? 
Svar: Överallt haha! Afrika, Borabora, Hawaii, Kina osv. 😀
 
 

♥ Favorit årstid? 
Svar: Sommar!

 Vilken färg innehåller din garderob mest?
Svar: Vitt och ljusrosa!
 
♥ Hur länge har du bloggat?
 
Svar: Sen 2009, 7 år. 😀
 
♥ Vad är det bästa med att blogga?
Svar: Få dela med sig av sina intressen och vardag samt att få respons på det man gör! 😀
 
♥ Var Cornelia planerad? 
Svar: Hon var inte planerad, men väldigt välkommen. 
 
 

♥ Var jobbade du innan graviditeten? 
Svar: Jag stog i kassan i en resturang på ett företag. 🙂 

♥ Vad är planen när Cornelia börjar på dagis att du ska göra? Jobba? Plugga?
Svar: Jättesvårt, men jag kommer nog försöka att plugga lite samtidigt som jag är mammaledig så jag kan få ett jobb jag verkligen vill jobba med sen! Som det ser ut och känns nu kommer jag att gå inom ekonomispåret. 😀 
 
Det var alla frågor, hoppas ni fick svar på det ni ville. 😀 
KRAM
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats