21 år, mamma till Cornelia ♥

En sån kväll

 
 

Hur gott att avsluta kvällen med en pizza. 😍 Det gjorde vi igår! Så himla gott.🙊 Idag fick det bli carbonara, riktigt gott det också. 😀 Men vissa kvällar är en flottig pizza svårslaget. 😉

 
Cornelia sover för natten sen ett par timmar tillbaka. ☺️ Jag har suttit ute en stund och pratat lite med Emma och Ida som kom förbi, alltid lika trevligt. 😀 Nu har vi precis ätit kvällsmat och jag ska börja göra mig iordning för sängen. Linus har ställt upp sin dator idag, så där kommer väl han spendera de närmsta timmarna innan han ska sova…😜 
 
Hoppas ni haft en superbra midsommarhelg! Det har verkligen jag. 💕 Är så tacksam för alla fina människor jag har runt omkring mig!
KRAMISAR. 🌸
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats