21 år, mamma till Cornelia ♥

Kom nu våren

 
Jag längtar såå mycket till våren! Att bebis är ute och att jag äntligen kommer kunna använda mina vanliga älskade kläder jag saknat under flera månader haha ♥ Jag älskar att klä mig på våren, i alla ljusa härliga färger. Åh vad jag längtar. 😀 
 
Idag är det dags för föräldrakurs nummer två mellan klockan 15-17! Spännande att se vad vi ska prata om idag. 🙂 Sen har jag lovat att hämta min pappa och bror ikväll. Annars har denna dag inte speciellt mycket att bjuda på, imorgon är det äntligen fredag igen 😀 ♥
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. N

    Nu har jag tävling på bloggen i samarbete med caseapp, om du vill vinna ett egendesignat skal är det bara att kika in! 🙂

stats