21 år, mamma till Cornelia ♥

Kroppen är fantastisk

 
Det är 7 veckor och 2 dagar sen förlossningen och min kropp är återställd till 100%. 🙂 Huden är fortfarande lösare på magen än vad den var innan såklart men det försvinner ju så småningom med bra kost och promenader. 😀 Man ser ju skillnad på kroppen efter varje vecka! Det är helt sjukt och fantastiskt hur kvinnokroppen fungerar, hur fort den återhämtar sig efter att ha burit ett barn i 9 månader! 
 
 
Jag vägde mig sist för 1,5 vecka sen och då hade jag gått ner 17kg sen förlossningen vilket är helt underbart! 6kg kvar till startvikten innan jag blev gravid. Jag ska väga mig igen på fredag, och hoppas då på ännu mer resultat såklart. 😀 Jag är så stolt över min kropp som skapat det finaste i hela världen. ♥
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Det är helt sjukt hur kroppen fungerar 🙂

    Jaha vad roligt 🙂 vad blir det för färg du ska färga till ? =) eller är det bara utväxt och sådant du ska fixa?

stats