21 år, mamma till Cornelia ♥

All white and beige.

 
 
 
Dagens outfit. Väldigt ljus! Har hittat min laddare till kameran som ni kanske märkt, men fyfan vad svårt det är att ta bra outfitbilder på sig själv, haha! Ska försöka be nån annan nästa gång.
 
Idag har jag gått i skolan till halv 12, förminskat min klocka, hälsat på hos pappa och nu sitter jag hemma och väntar på att Marcus ska komma hem. Men kommer förmodligen inte bli nån myskväll ikväll eftersom han köpte nu dator igår, haha :-). Menmen! Ska beställa lite grejor också snart, alltid kul med paket! Och påtal om paket så har jag ett som ligger och väntar på mig på posten som jag ska hämta ut imorgon, spännande! 
Kramis på er 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats