21 år, mamma till Cornelia ♥

Våren närmar sig!

Oredigerad bild från i sommras. 

 
Idag har det vart en intensiv dag! Först var de skola från 9 till 12 ungefär, sen åkte jag, My och Joline iväg till Marieberg för att Joline skulle handla skor och så skulle vi titta lite. (jag köpte ingenting för första gången på 124925år haha! känner mig himla duktig) Efter det tog jag och My tåget till Hallsberg och gick direkt till gymmet! Idag cyklade vi 3km sen körde vi ben, rumpa + mage. Känns väldigt bra nu! 🙂 Sen gick jag hem till mamma och nu har hon precis bjudit på wok, jättegott. 🙂 Ska sova hos min mamma inatt, träffar dom ju nästan aldrig nu för tiden ♥ 
Just nu sitter jag med ansiktsmask och ska hoppa in i duschen alldeles strax, resten av kvällen spenderas framför tven. Puss!
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pebbles

    Hej!
    Kolla gärna in på min blogg har precis börjat med ett projekt som alla kan vara med på för alla vill väl bli snygga in för sommaren??

    kram så länge

stats