21 år, mamma till Cornelia ♥

Spring, were are you?

 
Vart är våren egentligen? Det är bara grått och tråkigt ute, inte grönt någonstans, inga blommor, ingen värme. Känns som det bara blir kallare och kallare för varje år, snart kommer vi väl att ha vinter året om..Buuu är himla trött på detta väder nu. 🙁 
 
Sitter och tittar på tv och väntar på min älskling, han fick jobba över himla länge idag så är inte hemma förens vid 7- halv 8. 🙁 Plus att han ska jobba imorgon också, jättetråkigt. Menmen, jag ska förmodligen fixa naglarna imorgon iallafall! Ska bli skönt, var länge sen jag gjorde det nu. 🙂 
Och jag är himla sugen på tacos också!! Kanske blir det ikväll om jag lyckas övertala min karl hihi. Nu ska jag fortsätta kolla på tv, ha en bra kväll ♥
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats