21 år, mamma till Cornelia ♥

Godmorgon soliga lördag!

 
Ååh så himla skönt att vakna upp till fint väder idag! Äntligen säger jag bara. Nu kanske det äntligen kan bli lite vår! 🙂 
Jag har hunnit äta frukost och ska alldeles strax ge mig ut på en löprunda faktiskt, bäst att passa på när det är så fint väder! Annars så blir det förmodligen inte en så händelserik lördag faktiskt..min man ska hålla på med bilen så jag tänkte hålla honom lite sällskap och vara snäll och hjälpa till lite. 🙂 Så det blir nog en lugn helg den här helgen, men det är himla skönt det också ibland. ♥ Hoppas ni får en fin dag!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats