Alice Lilja ♥

1års-kalas x2

Sponsrat inlägg.


Här om helgen hade vi två stycken 1års-kalas för vår prinsessa! ??? Det var så himla lyckat! Dukningen, dekorationerna, bakelserna och tårtan var helt fantastiska och det var så himla fint. ? Alla kalastillbehör fick vi av fantastiska Kalasdekorationer som verkligen har hur mycket som helst till kalas, fest och bröllop. ? Snabb service och jättemycket olika fina teman på tillbehör. ? dom har också en systersida med bröllopsdekorationer HÄR. ?Vi blev så nöjda med allting! Tusen tack. ✨

Jag hade faktiskt bakat allting själv till kalaset, förutom tårtorna. Dom beställde vi från en jätteduktig tjej som gjorde precis som min önskan. ? 

Cornelia fick smaka tårta ena dagen, men det gillade hon inte speciellt mycket. ? Andra dagen fick hon en egen glassbåt och den gick verkligen hem! Den smaskade hon på länge. ?? Hon älskade att få presenter och tyckte det var jätteroligt att öppna, vilket var kul att se! Hon fick så mycket fina presenter och det kom så många personer som ville fira henne på hennes stora dag. ?? Det blev verkligen lyckade kalas och vi är så tacksamma till alla som ville dela dagarna med oss och vår lilla tjej. ?
KRAM. ?

I samarbete med kalasdekorationer.se. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats